1-2 mot Järfälla

A-laget förlorade söndagens hemmamatch mot topplaget Järfälla med 1-2. IFK drabbades av en utvisning i slutet av första halvlek och gästerna kunde kvarten in i andra halvlek ta ledningen genom Nahom Egziabihair. Samme Egziabihair gjorde sju minuter senare 2-0 på straff sedan IFK:s målvakt, Oskar Anderek, rivit ned en av gästernas spelare i straffområdet. På övertid reducerade IFK genom Daniel Michel och bara minuten senare hade IFK ett jätteläge att utjämna. Matchen slutade dock 1-2.

» Tabell och resultat

IFK Uppsala – FC Järfälla 1-2 (0-0)
Laguppställning, IFK Uppsala: Oskar Anderek, Filip Carlsson, Musa Ali, Aldin Fejzic, Daniel Michel, Abdulrahman Nizar Ali, Emrik Persson Engström, Boudouin Kalema, Gustav Löfving Svensson, Kingsley Chibuike Okafor, Albin Eliasson, Eddie Omdal, Joan Mohammed El Malla, Adar Aras, Elliot Seiler, Destiny John, Artin Gourghe
Mål: 0-1 Nahom Egziabihair (60), 0-2 Nahom Egziabihair (67, straff), 1-2 Daniel Michel (90+2)

Varningar: IFK: Oskar Anderek, Aldin Fejzic, Adar Aras FC Doniluk Lukas Datunaishvili, Isaac Raghe Johansson
Utvisningar: IFK: Musa Ali
Domare: Dennis Rönnblad (HD), Johnny Söderqvist (AD1), Nicholas Fleming (AD2)