2-4 mot Åkersberga

A-laget inkasserade sin femte raka förlust i division 3; denna gång på hemmaplan mot topplaget Åkersberga. Gästerna gjorde både 0-1 och 0-2 i slutet avden första halvleken. 0-3 kom sedan i den 75:e minuten innan IFK reducerade två gånger om i matchens slutskede genom Abdulrahman Nizar Ali och Musa Ali. Åkersberga fick dock sista ordet i och med 2-4 i sjunde övertidsminuten.

» Resultat och tabell

IFK Uppsala – Åkersberga FC 2-4 (0-2)
Laguppställning, IFK Uppsala: Parham Taher, Eddie Omdal, Musa Ali, Abdirahman Nur, Prince Sikiya, Boudouin Kalema, Emrik Persson Engström, Zeb Karlsson Fundell, Destiny John, Rasmus Wigren, Edim Fekovic, Gent Maksutaj, Solomon Ojeaga, Hamza Mohamed, Rasmus Kronemyr, Isac Barkfeldt, Gedeon Mbala, Abdulrahman Nizar Ali

Mål: 0-1 Karl-Viktor Söderquist (45+1), 0-2 Jesper Lindholm (45+5), 0-3 Robin Schildt (75), 1-3 Abdulrahman Nizar Ali (87), 2-3 Musa Ali (90+3), 2-4 Eliah Ensterö (90+6)
Varningar: IFK: Destiny John, Edim Fekovic, Zeb Karlsson Fundell, Eddie Omdal ÅFC: Anas Sfaxi, Daniel Eliasson, Eliah Ensterö
Domare: August Köpberg (HD), Ali Alemi (AD1), Ariya Neshaie (AD2)